portfolioverhuurbeheervacaturesover onscontact

Handyman

16-32 uur
Freelancer
Jack of all trades
Oog voor detail

Ben jij een ware 'handyman' met een knipoog? Heb je een onweerstaanbaar talent om problemen op te lossen en projecten tot een goed einde te brengen, terwijl je altijd een glimlach op je gezicht hebt? Dan hebben we dé perfecte functie voor jou als Klusjesman Extraordinaire!

Als Klusjesman Extraordinaire ben je de superheld van de huiselijke wereld. Met je superkrachten in timmerwerk, loodgieterij, elektriciteit en nog veel meer, ben je de go-to persoon voor alle huishoudelijke missies. Van het herstellen van lekkende kranen tot het creëren van meesterwerken van IKEA-meubilair, geen klus is te groot of te klein voor jou!

Wat ga je doen?
Verander chaos in orde: Je tovert rommelige ruimtes om tot gestroomlijnde oases van rust en organisatie.
Repareer met een knipoog: Je zorgt ervoor dat kapotte dingen weer tot leven komen, en je doet dat met een vleugje humor.
Elektrische heldendaden: Je redt de dag door mysterieuze elektriciteitsproblemen op te lossen en licht terug te brengen in het leven van mensen.
Magie met verfkwasten: Je maakt van saaie muren kleurrijke meesterwerken, waardoor een glimlach op het gezicht van elke klant verschijnt.
Toveren met gereedschap: Je hanteert je gereedschap als een tovenaar, en creëert prachtige creaties en oplossingen.

Wat heb je nodig?
Een grappig botje in je lijf: Je hebt een onweerstaanbare humor die je in elke situatie kunt inzetten, zelfs wanneer je een kast in elkaar zet die op het punt staat om je in de war te brengen.
Een superheldencape: Je bent niet bang om je handen vuil te maken en de uitdagingen van klussen vol goede moed aan te gaan.
Magische vaardigheden: Je bent bedreven in verschillende vakgebieden, van loodgieterij tot timmerwerk, en je kunt multitasken als geen ander.
Klantgerichtheid: Je houdt ervan om mensen gelukkig te maken en hun problemen op te lossen. Je bent vriendelijk, geduldig en staat altijd klaar om te helpen.

Als Klusjesman Extraordinaire kom je terecht in een team van gelijkgestemde grappenmakers en klusjesliefhebbers. Samen zorgen jullie ervoor dat elke klus een avontuur wordt vol plezier en voldoening. Dus, trek je gereedschapsriem strak, zet je grappige pet op en word de held van elke huishouden!

Ben jij wie we zoeken?

Bedankt voor je bericht!
Je hoort snel van ons.
Oeps! Daar ging wat mis.

Amstel 106A
1017 AD, Amsterdam
+31 6 558 70 776
info@myhomeamsterdam.nl

STUDIO ROEF