portfolioverhuurbeheervacatures
over onscontact

Woningbeheer Amsterdam

My Home Amsterdam ontneemt al jouw zorgen 

Als jij kiest voor My Home Amsterdam dan verzorgen wij zowel het technisch als financieel woningbeheer. Ideaal als je in het buitenland woont of simpelweg de tijd niet hebt om je woning te beheren. 

Beheer Pakket

  • Incasseren en factureren van de huur
  • Beheren van de borg
  • 24/7 bereikbaarheid
  • Aanspreekpunt voor huurder & verhuurder
  • Oplossen en behandelen van meldingen huurders
  • Waarnemen van onderhouds-werkzaamheden & reparaties
  • Behandelingen huur opzeggingen

Wil je ook gebruik maken van onze verhuurdiensten? Als je zowel het volledig beheer en het verhuur aan ons uit handen geeft, krijg je de eerste 2 maanden gratis volledig woningbeheer.

op aanvraag

direct aanvragen
Woningbeheer MyHomeAmsterdam staat voor je klaar

Technisch beheer

Het is niet altijd even makkelijk om het aanspreekpunt te zijn voor technisch beheer. Het kan zijn dat je daar zelf niet de tijd of mogelijkheid voor hebt. Wij bieden hier de helpende hand.

Elke woning is uniek. Dankzij onze expertise over woningbeheer zorgen wij voor een passende aanpak voor iedere woning. Wij kennen Amsterdam binnenstebuiten en zijn zeer flexibel.

Wij zijn het aanspreekpunt van de huurder voor alle vragen rondom onderhouds- en herstelwerkzaamheden. Wij registreren en beoordelen de meldingen die door huurders gedaan worden en stellen jou, indien nodig, hiervan op de hoogte. We zijn 24/7 beschikbaar en streven ernaar om noodsituaties zo snel mogelijk op te lossen. Tevens zullen we advies geven over technische meldingen en proberen we de kosten zo laag mogelijk te houden. 

Financieel beheer

Het is van immens belang om de financiële zaken goed op orde te hebben. Hoe ga je om met een huurder die niet betaalt? Hoe voorkom je huurachterstanden? My Home Amsterdam houdt deze punten voor je in de gaten. Met ons financiële beheer ontzorgen wij jou volledig.

Wij incasseren en factureren maandelijks de huur. Hiernaast signaleren en bewaken we huurachterstanden en ondernemen we actie indien nodig. Wij zullen jou uiteraard hiervan op de hoogte stellen. 

De borg is bij ons in goede handen, we controleren de woning grondig voordat wij deze terugstorten.  

Beheer & Verhuur

Bij een combinatie pakket krijgt u de eerste 2 maanden beheer gratis

2 maanden gratis

direct aanvragen

klanttevredenheid

5.0/5.0

Aan het twijfelen?

Neem gerust contact met ons op! Wij horen graag van je en beantwoorden graag al jouw vragen!

Bedankt voor je bericht!
Je hoort snel van ons.
Oeps! Daar ging wat mis.

Amstel 106A
1017 AD, Amsterdam
+31 6 558 70 776
info@myhomeamsterdam.nl

STUDIO ROEF