My Home Amsterdam
portfolioverhuurbeheervacatures
over onscontact

Woningbeheer Amsterdam

My Home Amsterdam ontneemt al jouw zorgen 

Als jij kiest voor My Home Amsterdam dan verzorgen wij graag zowel het technisch als financieel woningbeheer. Ideaal als je in het buitenland woont of simpelweg de tijd niet hebt om zelf je woning te beheren.

Beheerpakket

  • Incasseren en factureren van de huur
  • Beheren van de borg
  • 24/7 bereikbaarheid
  • Aanspreekpunt voor huurder & verhuurder
  • Oplossen en behandelen van meldingen huurders
  • Waarnemen van onderhoudswerkzaamheden & reparaties
  • Behandelingen huuropzeggingen

Wil je ook gebruik maken van onze diensten als verhuurmakelaar? Als je zowel het volledig woningbeheer als de verhuur aan ons uit handen geeft, krijg je de eerste 2 maanden gratis volledig woningbeheer.

op aanvraag

direct aanvragen
woningbeheer Amsterdam

Technisch beheer

Het is niet altijd even makkelijk om het aanspreekpunt te zijn voor technisch beheer. Het kan zijn dat je daar zelf niet de tijd of mogelijkheid voor hebt. Als woningbeheerder bieden we hier graag de helpende hand.

Elke woning is uniek. Dankzij onze expertise over verhuurbeheer zorgen wij vooreen passende aanpak voor iedere woning. Wij kennen Amsterdam binnenstebuiten enzijn zeer flexibel.

Wij zijn het aanspreekpunt van de huurder voor alle vragen rondom onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Wij registreren en beoordelen alle meldingen die door huurders gedaan worden en stellen jou, indien nodig, hiervan op de hoogte.Als woningbeheerder zijn 24/7 beschikbaar en streven ernaar om noodsituaties zo snel mogelijk op te lossen. Tevens zullen we advies geven over technische meldingen en proberen we de kosten zo laag mogelijk te houden. 

Financieel beheer

Het is van immens belang om de financiële zaken goed op orde te hebben. Hoe ga je om met een huurder die niet betaalt? Hoe voorkom je huurachterstanden? My Home Amsterdam houdt deze punten voor je in de gaten. Met ons financiële beheer ontzorgen wij jou volledig.

Wij incasseren en factureren maandelijks de huur. Hiernaast signaleren en bewaken we huurachterstanden en ondernemen we actie indien nodig. Wij zullen jou uiteraard hiervan op de hoogte stellen. 

Ook de borg is bij ons in goede handen, we controleren de woning grondig voordat wij deze terugstorten.

Beheer & Verhuur

Bij een combinatie pakket krijg je de eerste 2 maanden woningbeheer gratis

2 maanden gratis

direct aanvragen

klanttevredenheid

Beste verhuurmakelaars

5.0/5.0

Twijfel je nog?

Neem gerust contact met ons op! Wij horen graag van je en beantwoorden al jouw vragen!

Bedankt voor je bericht!
Je hoort snel van ons.
Oeps! Daar ging wat mis.
logo footer

Amstel 106A
1017 AD, Amsterdam
+31 6 558 70 776
info@myhomeamsterdam.nl

STUDIO ROEF